Odamız 2017 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu 09 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 10.30’da oda binamızda yapıldı. Genel Kurulun, Divan Başkanlığını CHP Giresun Milletvekili Ecz. Bülent Yener BEKTAŞOĞLU, Başkan Yardımcılığını Ecz.Saniye KOZLUCA, Yazmanlığını ise Ecz. Tuğçe AYDIN ve Bilal ONUR yaptı.
1995-2007 yılları arası TEB Genel Başkanı, 24. Dönem AKP İstanbul Milletvekili Ecz. Mehmet DOMAÇ’ın katıldığı Genel Kurul, oda başkanımız Ecz. Mine ERDOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ecz. Mine ERDOĞAN konuşmasında Smart Eczane Projesi, Reçetesiz İlaçlar: Stratejik Yönelim, Tıbbi Medikal Malzemelerin Eczanelerden Satışı ve Eczacılık gündemindeki son gelişmeleri değerlendirdi.
Odamız Genel Sekreteri Ecz. Çağrı UNAT Çalışma Raporunu, Sayman Ecz. Elif İNCE KIRÖMEROĞLU Mali Raporu, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Elif ZORLU EROL Denetleme Kurulu Raporunu sundu. Eczacıların soru ve yorumlarıyla geçen Genel Kurul başarı ile tamamlandı.