T.E.B. 42. Bölge Giresun Eczacı Odası

42. BÖLGE GİRESUN ECZACI ODASI ECZACILIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

09 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 13:00 Yer: 42. Bölge Giresun Eczacı Odası (Vahit Sütlaş Salonu Karşısı) “Giresun ve Turizm” Konulu Fotoğraf Sergisi Açılışı, Ödül Töreni ve Müzik Dinletisi (Sergimiz 09.05.2016 – 14.05.2016 tarihleri arasında açıktır) Akılcı İlaç Kullanımı Konusunda Bilgilendirme 12 Mayıs 2016 Perşembe Saat: 15:00 Atapark’ta Çelenk Koyma, Saygı Duruşu ve Basın Açıklaması Saat: 16:00 Yer: Ticaret Odası Toplantı Salonu TEB Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK CHP Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL CHP Giresun Milletvekili Ecz. Bülent Yener BEKTAŞOĞLU ile Söyleşi 14 Mayıs 2016 Cumartesi Saat: 20:00 Yer: Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Konferans Salonu Nilgün BELGÜN ‘le “Aşk ve Komedi” adlı Müzikli Gösteri Davetiyeler Ücretlidir. 21 Mayıs 2016 Cumartesi Saat: 11:00 – 17:00 Yer: 42. Bölge Giresun Eczacı Odası (Vahit Sütlaş Salonu Karşısı) “Dermatolojik Sorunlarda İlaç Kullanımı” konulu MİEP Doç. Dr. Şule RABUŞ Bilimsel Eczacılığın 177. yılında düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimize katılmanızı bekler, tüm meslektaşlarımızın Eczacılık gününü kutlar, başarılı çalışmalar dileriz. 42. Bölge Giresun Eczacı Odası Başkan Ecz. Mine ERDOĞAN