T.E.B. 42. Bölge Giresun Eczacı Odası

İTS (İLAÇ TAKİP SİSTEMİ) HASILAT GİRİŞİ HAKKINDA

İTS (İlaç Takip Sistemi)ne hasılat bilgi girişi yapmayan eczacıların sisteme erişiminin engellendiği, hasılat beyanının ardından sistemin yeniden erişime açılacağı bilgisi alınmıştır. İTS Sisteme hasılat girişi 1.adım: www.its.gov.tr adresine giriş yapılır. Gelen sayfanın sağ üst kısmında bulunan "Online İşlemler" butonuna tıklanmalı. Gelen sayfada İTS Kullanıcı Adı (GLN bilginizin sonuna 4 adet 0-sıfır eklenmiş halidir) ve Şifre bilgisi girilir. Üst menüde bulunan "Hasılat Girişi" linkine tıklanır. Gelen ekranda 2015 YILI SATIŞ HASILATI (KDV HARİÇ) başlıklı bilgi kutusuna hasılat bilgisi girilir. Kaydet butonuna tıklamadan önce "Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu beyan eder, bu bilgilerde yanlışlık olduğu takdirde doğacak sonuçlardan sorumlu olduğumu kabul ederim." kutusu işaretlemeniz gerekmektedir. Aksi halde buton aktifleşmeyecektir.