T.E.B. 42. Bölge Giresun Eczacı Odası

ODAMIZ 2022 YILI SEÇİMSİZ OLAĞAN MALİ GENEL KURULU

Odamız 2022 Yılı Seçimsiz Olağan Mali Genel Kurulu 17 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 10.30’da oda merkez binamızda yapıldı. Genel Kurulumuzun Divan Başkanlığını Ecz. Mine ERDOĞAN, Başkan Yardımcılığını Ecz.Burhanettin Sertaç AYHAN, Yazmanlığını ise Ecz. Zöhre SÜRENSOY yaptı.

Genel Kurulumuz, Oda Başkanı Ecz. Çağrı UNAT’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ecz. Çağrı UNAT konuşmasında eczacılık gündemine ait sorunlardan bahsetti. Ardından TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ali ERDEM Eylem Planı hakkında eczacıları bilgilendirerek, sorularına yanıt verdi.

Odamız Genel Sekreteri Ecz. Gökce BÖLÜK KARAMAN Çalışma Raporunu, Saymanımız Ecz. Özgür KELLECİ Mali Raporu, Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ebru IRMAK Denetleme Kurulu Raporunu sundu. Eczacıların soru ve yorumlarıyla geçen Genel Kurul başarı ile tamamlandı.

Resimleri daha büyük görüntülemek için üzerine tıklayabilirsiniz...