T.E.B. 42. Bölge Giresun Eczacı Odası

SGK Protokol Toplantıları Hakkında

SGK Protokolü Komisyonu, 04.03.2020 tarihinde Ankara’da toplandı. Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Mehmet Emin Beyaz, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cem Mercül, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Hasan Buminhan Yavuz, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Halil İbrahim Avşaroğlu, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.Oğuzhan Ulutaş, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz.Reşat Menderes Akgöl, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz.Z.Cenap Sarıalioğlu, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bahtiyar Murat Aras, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz.Osman Özdemir,  Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz.Sefa Karaarslan ve Elazığ Eczacı Odası Başkanı Ecz.Mehmet Ulaş Güler katıldılar. Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları Birliği arasında, Eczanelerden İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Protokolü hakkındaki görüşmelere, 5 Mart 2020 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumunda devam edildi. Görüşmeye, Sosyal Güvenlik Kurumundan, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanı Fatih Sarıoğlu, Eczane Protokol/Sözleşme ve Mevzuat Şube Müdürü Ecz.Meral Aksoy Kalıpçı, Eczane Protokol/Sözleşme Şube Müdürü Ecz.Merih Dizici, Medula Eczane Şube Müdürü Ecz.Zekai Bardakçı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Hukuk Danışmanı Av.Fatma Ayşen Güngör, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığı'ndan Uzm.Ecz.Nergiz Değirmenci, Ecz.Berkay Karahan, Uzm.Ayşe Aylin Fidan, Kavaklıdere SSGM Müdürü Ecz.Elif Cihanoğlu, Türk Eczacıları Birliğinden, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cem Mercül, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Halil İbrahim Avşaroğlu, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cenk Kes, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz.Z.Cenap Sarıalioğlu, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bahtiyar Murat Aras, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz.Osman Özdemir, Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz.Sefa Karaarslan, Elazığ Eczacı Odası Başkanı Ecz.Mehmet Ulaş Güler katılım sağladılar.